Wij danken onze partners voor hun betrokkenheid en inzet.

ABB

ABB Benelux is expert op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt. Zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

De lokale Benelux vestigingen kunnen daarbij een beroep doen op de technologische milieubewuste knowhow van het wereldwijde ABB concern. Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden. Daarom luidt het motto van ABB Benelux: dichtbij en technologisch ver vooruit.

new.abb.com/benelux/

Harol

Harol is gespecialiseerd in zonwering en rolluiken en wil bijdragen aan de verbetering van het leefcomfort, de privacy, de veiligheid en de verfraaiing aan, in en rond gebouwen.

www.harol.be

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is uitgegroeid tot een vooraanstaand medespeler op de Belgische markt betreffende klimatisatie. Dankzij een ruim gamma technische oplossingen, garanderen we steeds de beste verhouding investerings-/uitbatingskosten, zonder afbreuk te doen aan het gebruikscomfort.

www.mitsubishi-electric.be

Rockfon

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.be

Sigma

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.
Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

www.sigma.be

Tarkett

Tarkett biedt geïntegreerde vloeroplossingen die aansluiten op specifieke behoeften van de klant. Elke vloeroplossing is uniek en draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van leven voor hen die erop wonen, werken of recreëren. Alle vloeroplossingen van Tarkett bieden tastbare functionele, zintuiglijke en ecologische voordelen voor elk project, of het nu gaat om overheids- of commerciële projecten, woningen, sportvoorzieningen, nieuwbouw of renovatie.

www.tarkett.be

wienerberger

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep die uitgroeide tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen.

Wienerberger ontwikkelt energie-efficiënte en duurzame bouwmateriaaloplossingen die een betere levenskwaliteit geven. We streven naar een continue verbetering om de hoogst toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten. Tijdens het productieproces houden we rekening met mens, milieu en natuur.

www.wienerberger.be