Wij danken onze partners voor hun betrokkenheid en inzet.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is uitgegroeid tot een vooraanstaand medespeler op de Belgische markt betreffende klimatisatie. Dankzij een ruim gamma technische oplossingen, garanderen we steeds de beste verhouding investerings-/uitbatingskosten, zonder afbreuk te doen aan het gebruikscomfort.

www.mitsubishi-electric.be

PPG

PPG is a global manufacturer of paints, coatings, and specialty materials and a Fortune 200 company with headquarters in Pittsburgh and operations in nearly 70 countries around the world.

www.ppg.com

Rockfon

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.be

wienerberger

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep die uitgroeide tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen.

Wienerberger ontwikkelt energie-efficiënte en duurzame bouwmateriaaloplossingen die een betere levenskwaliteit geven. We streven naar een continue verbetering om de hoogst toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten. Tijdens het productieproces houden we rekening met mens, milieu en natuur.

www.wienerberger.be